Wat anderen zeggen..

Henny is iemand die je echt kan omschrijven…

Maar wat een prachtig krachtig mens. Je voelt gelijk liefde als je haar ontmoet met haar intens mooie blauwe ogen, waar je bijna in verdrinkt. Elke sessies is een unieke bijzondere ervaring en kunnen soms confronterend zijn, maar ze reikt je de spirituele gereedschappen aan die je  nodig hebt, om te helen en je de inzichten te geven waar je mee worstelt.

Ik heb o.a een transmedium ervaring gehad met haar.. en dat is bijna niet te beschrijven …Ik zag het gezicht van een dierbare overledene in haar gezicht.. Ook gaf ze een boodschap door van mijn dierbare. Een zeer bijzondere en onverwachte ervaring.

Ze is recht door zee ,draait niet om de feiten heen in  wat ze doorkrijgt van haar gids.

Ik kan niets anders zeggen dan  een ieder aan te raden een consult met haar aan te vragen. Zodat je mijn mening over haar gaven kan delen.

Ik heb in mijn leven al ongeveer 20 readings gehad maar de ontmoeting met Henny was echt uniek en bijzonder. Ik werd begroet door grote blauwe ogen die recht door je heen kijken maar op een goede manier. Je voelt je direct op je gemak met Henny.  

Ze gaf me een aura lezing en vertelde me stap voor stap over chakra’s, en hoe dat hand in hand ging met levensgebeurtenissen en hoe ik ben als persoon. Het was erg bijzonder omdat ze momenten in mijn leven benadrukte die ik wellicht had weg gestopt door trauma, hoe meer ze sprak hoe meer opgelucht ik me voelde, het was alsof ik al direct begon te genezen.  

Mijn diepe wonden voelden al minder pijnlijk. Bizar gevoel, dat heb ik nog nooit gehad. Ze gaf me ook Reiki sessie, je voelde gewoon de positieve energie over je lichaam komen. Na 3.5 uur (wat voelde als 1 uur) eindigde de avond met een trance (transmedium) waarbij je een overleden geliefde ziet door het gezicht van Henny, en daar was ze dan, mijn overleden Oma. Wow, just wow! Dit heb ik nog nooit meegemaakt, zo’n talent, zo zuiver en zegt hoe het is zonder erom heen te draaien. Plan een gesprek in met Henny, je krijgt er echt geen spijt van! Ik bewonder haar gave.  

Ik ben zo blij dat ik Henny heb leren kennen.
Ik zit niet lekker in me vel.
En ze heeft ervoor gezorgd dat ik me weer beter voel.
Alles wat ze vertelde, klopte gewoon.
Ze heeft ook blokkades weggenomen
En me een stoot energie gegeven waardoor ik me een stuk beter ben gaan voelen.
Ook dat ik weer met beide benen op de grond sta
En voor mezelf opkom
En wat ook fijn is dat als ik vastloop haar zo weer mag bellen.
Mijn ervaring is dat ze supergoed is
En een hele lieve vrouw met een hart van goud.

Afgelopen week was Henny van Dam bij me. Wat was dat een prachtige ervaring. Wat ik bijzonder vind, is dat Hennie iets zei over blokkades toen ze met mijn chakras aan de slag ging. Sindsdien heb ik weer een ontspannen keel, blijkbaar zat daar een blokkade.
De aura-reading heeft oude inzichten versterkt en nieuwe inzichten gegeven.
Dankbaar.
 
 
Ik heb onlangs een consult bij Henny gehad. Ik had wat vragen waar ik mee rond liep en ik was benieuwd wat ze aan mij kon ‘lezen’.
We hebben eerst uitgebreid stilgestaan bij mijn aura kleuren/chakra’s. Hierbij gaf Henny hele duidelijke uitleg wat de kleuren inhielden en wat deze precies voor mij betekenden. Ook hebben we ter plekke samen (online) bepaalde blokkades kunnen laten verminderen of verdwijnen. Daarnaast gaf Henny mij praktische tips over hoe ik zelf na het consult ook beter kon omgaan met eventuele blokkades in mijn dagelijks leven. Hiermee ben ik op dit moment nog mee aan de slag. Ik merk dat deze tips mij echt helpen.
Ook had ik wat vragen over mijzelf, waar ik op dit moment sta en waar ik naartoe ga in de toekomst. Hier was Henny heel duidelijk over: ze vertelde mij over een aantal mooie gebeurtenissen die mij nog te wachten staan. Hier kijk ik dan ook erg naar uit.
Henny en ik kwamen samen tot de conclusie dat ik zelf ook ‘helderziend’ (of hoe je het beestje wil noemen) ben. Ik wist/weet niet precies hoe ik dit kon inzetten. Henny gaf mij oefeningen mee zodat ik dit beter kan gaan ontwikkelen. Ook hiermee ben ik aan het oefenen en dat gaat hartstikke goed.
Tot slot heb ik Henny wat vragen gesteld over overleden naasten. De antwoorden die Henny gaf waren helder, warm en waren de antwoorden en bevestiging die ik op dat moment nodig had.
Ik heb mijn consult met Henny dus als heel prettig ervaren. Henny is een super lieve, warme, eerlijke vrouw. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar en ben in de toekomst zeker van plan vaker bij Henny aan te kloppen.
 
 
Hey mooi lief mens.
Zo mooi hoe jij mensen erdoor heen sleept.
En zo perplex dat we beide zijn dat je gewoon alles weet.
De boodschap is heel goed overgekomen.
Ik ga heel goed aan mezelf werken.
Ik kon vannacht niet goed slapen.
Je heb zoveel energie in me gestopt dat ik klaar wakker was.
Maar dat geeft niet.
Kon wel fgoed nadenken wat er allemaal besproken was afgelopen avond.
Lieverd superbedankt❤️🥰