Over mij

Tot zover ik mij kan herinneren nam ik als kind al trillingen waar bij alles wat leeft. Het voelen waar een iemand verdriet had, of in de knoop zat met zichzelf, of dat iemand gezond was of dingen onder de leden had.

Ook voelde ik of iemand de waarheid sprak. Ik zag ook kleuren om iemand heen, was me alleen nog niet bewust waarom dat zo was. Wat later viel alles op zijn plek en wist en voelde ik, hier kan ik mensen mee helpen.

Ik ben Heldervoelend, Helderziend en Helderhorend. Ik zie aura`s en de blokkades aldaar. Ik probeer geest en lichaam weer een te laten worden. Rust te brengen.

Het negatieve naar het positieve te brengen door een bepaalde ademhalingstechniek. Ik geloof niet dat je alles wat ik doe kunt leren uit boeken.

Hier wordt je mee geboren ,en dan is het aan jou wat je ermee doet. Ik vind het niet prettig mijzelf een titel te geven in wat ik doe, of wie ik ben.

Ik ben gewoon Henny die mensen kan helpen, als ze daar voor open staan. De prijzen houd ik zo laag mogelijk, omdat ik vind dat het voor iedereen toegankelijk moet zijn.

Learn more